Nieuwebildtdijk 15 9078 PP Oude Bildtzijl
  +31 (0) 544  37 22 57
  info@alexvreeman.nl
  KvK 08824273
  References
  Blog

gelaten zijn nooit gelaten voor wie kijken kan

References

Karin

"Bij Alex komen zijn technische kennis van fotografie en zijn gave om de menselijke ziel te openen samen in zijn portretten"
 

Nils

"Ik ben onverwacht in contact gekomen met Alex Vreeman. Hij is fotograaf. In mijn beleving niet zomaar een.
Hij heeft passie voor zijn vak en straalt rust en geduld uit. Vanuit zijn visie is elk individu mooi.
Ik zelf ben moeder van een complex gehandicapte zoon, waarmee ik nooit zomaar naar een fotograaf zou stappen voor een fotosessie, maar bij Alex had ik geen reden meer om het niet te gaan doen."

"En het resultaat hebben we gekregen. Wat een mooie foto van onze kanjer. Zo sprekend........zo pakkend.....zo.......
Zo’n mooi geschenk wens ik een ieder van jullie, dus vandaar dat ik dit wil delen!"

Groeten Monique

Nobert

"Het moment vastgelegd, binnenste buiten, voor mij een mooie confrontatie met de persoon die ik het beste ken, dankjewel Alex"
 

Suze

"Ondanks verborgen verdriet kijk ik mooier naar mijzelf"
 

Cor Rijken

"Especially for you"  Cor Rijken 

Walter Kookt! Catering & Kookstudio

Wij zochten enkele jaren terug een fotograaf om beeld te maken voor reclame doeleinden, wij kregen meer dan we vooraf hadden verwacht! Alex is creatief, bevlogen, enthousiast, eigenwijs maar bovenal een perfectionist die niet voor minder gaat!  Als er een meestertitel voor fotografie zou bestaan, dan verdient Alex zeer zeker de titel "meester fotograaf"! Mede door de fotografie van Alex is ons bedrijf naar een hoger level gestegen. Wij kijken dan ook met veel plezier terug op meerdere creatieve projecten. Walter en Berna Boekelder, Walter Kookt! Lichtenvoorde

 

BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs

“Je doet zaken met de vent, niet met de tent” wordt vaak gezegd in business. Daarom vinden wij het belangrijk dat we communiceren als zakelijk dienstverlener met beeldmateriaal zodat je ziet met wie je zaken doet. Wij zochten destijds een fotograaf die dezelfde kwaliteit en passie in fotografie bracht als wij in ons advieswerk. Alex is gevoelig voor sfeer en probeert die te beïnvloeden, hij kijkt naar details in kleding, in non-verbale uitstraling en in de omgeving van de achtergrond. Soms met een knipoog maar altijd in harmonie. Toin de Ruiter, BonsenReuling