Nieuwebildtdijk 13-15 9078 PP Oude Bildtzijl
  Gallery De Blokhuispoort Cel 009 H-vleugel Blokhuisplein 40 8911 LJ Leeuwarden
  +31 (0) 544  37 22 57
  info@alexvreeman.nl
  KvK 08824273
  References
  Blog

gelaten zijn nooit gelaten voor wie kijken kan

Troostfotograaf

Afgelopen maandag 27 januari 2020 mocht ik wederom portretten maken van onze goede vriend Boudewijn Betzema. Boudewijn is al jaren de Troostdichter en u kunt hem ontmoeten in zijn Troosthuisje in Zwolle. (www.troosthuisje.nl) Aan het einde van deze dag verteld Boudewijn dat hij me benoemd tot Troostfotograaf, want ik luister, ik praat, ik fotografeer en neem daarvoor alle tijd. Wat een eer Boudewijn!

Saskia en ik hebben al een aantal keren projecten voor goede doelen uitgevoerd, allen met als doel om u te laten zien hoe bijzonder u bent. Twee maal een expositie van eregasten tijdens de Samenloop voor Hoop in Oost Gelre en Franeker en een serie portretten van de inwoners van Montelparo in Italië, deze zijn gebundeld in het boek Portraits Two. Alleen hoe vat je dat nu samen? Boudewijn bracht ons het antwoord, naast Portret- ook Troostfotograaf.

Mocht u ons tegen komen met ons mobiele atelier kom dan gerust even binnen. Tevens zijn we te bezoeken in de Blokhuispoort H-vleugel Cel 0.09 te Leeuwarden. Doorgaans zijn we open van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

U kunt ons volgen via Instagram: https://www.instagram.com/ritratti.itineranti

Hartelijke groet, Alex