Nieuwebildtdijk 15
9078 PP Oude Bildtzijl (NL)
  +31 (0) 544  37 22 57
  info@alexvreeman.nl
  KvK 08824273
  Blog

gelaten zijn nooit gelaten voor wie kijken kan

Blogs

Nils

"Ik ben onverwacht in contact gekomen met Alex Vreeman. Hij is fotograaf. In mijn beleving niet zomaar een.
Hij heeft passie voor zijn vak en straalt rust en geduld uit. Vanuit zijn visie is elk individu mooi.
Ikzelf ben moeder van een complex gehandicapte zoon, waarmee ik nooit zomaar naar een fotograaf zou stappen voor een fotosessie, maar bij Alex had ik geen reden meer om het niet te gaan doen."

"En het resultaat hebben we gekregen. Wat een mooie foto van onze kanjer. Zo sprekend........zo pakkend.....zo.......
Zo’n mooi geschenk wens ik een ieder van jullie, dus vandaar dat ik dit wil delen!"

Groeten Monique

Suze

"Ondanks verborgen verdriet kijk ik mooier naar mijzelf"
"Despite hidden pain I look more beautifully at myself"

Nobert

"Het moment vastgelegd, binnenste buiten, voor mij een mooie confrontatie met de persoon die ik het beste ken, dankjewel Alex"
"The moment captured, inside out, fo me a wonderful confrontation with the person I know very well, thank you Alex"

Karin

"Bij Alex komen zijn technische kennis van fotografie en zijn gave om de menselijke ziel te openen samen in zijn portretten"
"Alex combines his technical photographic knowledge with a gift to capture the human soul in his portraits"

Mobiel daglicht atelier!

Beste bezoeker,

Een wens en idee dat al z’n 10 jaar geleden ontstond is werkelijkheid geworden. Wij hebben een mobiel atelier waarin we portretten kunnen maken op locatie, met dezelfde sfeer als in onze daglicht studio bij ons bedrijf. Tevens kunnen we deze inrichten als expositieruimte voor ons werk.

Wij gaan met dit atelier kunstprojecten uitvoeren in binnen en buitenland. Dat betekent fotograferen en exposeren op dezelfde locatie kort na elkaar. U kunt de eindresultaten van onze projecten geprint zien tijdens zo’n kortdurende expositie in ons mobiele atelier op locatie en daarna in onze app.

Vorig jaar hebben we tweemaal zo’n kunstproject uitgevoerd. We hebben in Montelparo (Italië) gedurende een week prachtige portretten van haar inwoners in de bar gemaakt en ook geëxposeerd in deze bar. De expositie is nog steeds te zien in bar Il Murello in Montelparo. We werken nu aan het boek Portraits Two met deze portretten.

In de drie weken voorafgaande aan de Samenloop voor Hoop van KWF in Oost Gelre, hebben we alle eregasten geportretteerd in onze daglichtstudio. De expositie was toen tijdens de Samenloop voor Hoop, 24 uur te zien in een bakwagen, want toen was de realisatie van ons mobiele atelier nog in volle gang. Deze portretten zullen nooit meer te zien zijn behalve in onze app.

Natuurlijk kunnen we dit mobiele atelier ook bij het portretteren van medewerkers van bedrijven inzetten, zodat medewerkers niet meer naar ons hoeven te komen. Het is zeer efficiënt en we belasten een bedrijf niet met het creëren van een studio op locatie.

U kunt ons mobiele atelier volgen via instagram: https://www.instagram.com/ritratti.itineranti. De gemaakte beelden zijn te bewonderen in onze app.

Tot ziens, Alex Vreeman